Hvordan foregår det?

Der er forskellige metoder til at strukturere samtaler til udvikling.

Den jeg anvender er en mellemting mellem supervision og coaching. Hvor supervision er en faglig sparring og erfaringsudveksling, så er coaching mere neutral og tager udelukkende udgangspunkt i fokuspersonen og hvor coachens opgave er at stille spørgsmål, der skaber refleksion.

Min metode adskiller sig dermed ved, at jeg coacher i emner, jeg dels har praktisk erfaring med og dels har en teoretisk uddannelse i. Det betyder, at du som fokusperson både opnår faglig sparring, men også at jeg kan kvalificere spørgsmål, der skaber dybere refleksion hos dig. Igennem samtalen/-nerne opnår du en ny bevidsthed om dine mål, konsekvenserne af dem og hvordan du kan realisere dem – altså en solid brobygning mellem nutiden og en ønsket fremtid.

By | 2019-07-09T09:51:09+02:00 juli 9th, 2019|Ikke-kategoriseret|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment